plise perde yıkama

Plise Perde Yıkama ve Temizleme; günlük hayatımızı geçirdiğimiz yerlerde ister istemez dışarıdan gelen tozlar vb. etkenlerden dolayı eşyalarımız zamanla kir tutar. Ve temizlememiz gerekir. Plise perde nasıl temizlenir sorusuna verilebilecek en kısa cevap silerek temizlenebilir olması gösterilebilir. Zaten polyester kumaş olan bu perdeler kiri ve nemi bünyelerinde tutmadıklarından küçük temaslarla temizlenebilmektedir. Klasik toz fırçaları ile arınabilen bu dekor ürünleri cama monte edildiğinden kolaylıkla sökülebilmektedir. Ve yeniden montajı yapılabilmektedir. Ayrıca son dönemlerde üretilen buharlı elektrik süpürgeleri ile de pırıl pırıl yapılan. Bu ürünler plise perde nasıl temizlenir derdine de bir son veriyor.

Plise Perde Kumaş‘ da dikkat edilmesi gereken bir konu olarak perdelere yüzeysel olarak bakıp temiz olduğu kararına varmaktır. Mikropları çıplak gözle görmek pek mümkün değildir. Bu nedenle perdelerin belli bir aralıkla temizlenmesi ve mikroplardan kurtulması sağlık açısından önemlidir.

Plise Perde Yıkama cam balkon olarak ürünlerin yapısal özellikleri açısından bilgi birikimimiz ile ürünlere özel temizlik malzemeleri ve metotlarını kullanarak uzman ekibimiz ile temizlik yapılmaktadır.

TALİMATLAR

  1. Perdeyi tamamen kapatınız.
  2. Perdenin takılı olduğu aparatı hafif güç uygulayarak çıkartınız.
  3. Geniş bir kaba (leğen vs.) maksimum 40 derece olacak şekilde kaba boşaltın ve az miktarda deterjan ekleyiniz.
  4. Yaklaşık 15 dakika perdenizi deterjanlı suyun olduğu kap da bekletiniz.
  5. Kabın içinde perdenizi açarak 5 tur attırın ve kapatarak sudan çıkarınız.
  6. Soğuk su ile durulayınız.
  7. Kapalı olarak çıkardığınız perdeye biraz baskı uygulayarak suyun iyice çıkmasını sağlayın.
  8. Islak şekilde olan perdeyi yerine montaj ediniz.
  9. Kuruması için kapalı bir şekilde 10 saat bekletiniz.

2 comments on “Plise Perde Yıkama ve Temizleme

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.