plise perde avantajları

Plise Perde Avantajları; plise perde diğer perde modellerinden ayıran üstün özelliklerinden birisi, kumaş üzerinde toz ve kir bırakmamasıdır. Böylece temizlik konusunda da üst seviyede olan cam balkon perdesi hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Cam balkon açılıp kapanan kanatları üzerinde bulunan ve bu paneller ile birlikte hareket eder. Alüminyum çıta üzerine, vidalı sistem, braket sistem veya bantlı sistem ile monte edilmektedir. Böylece cam balkon kanatlarınızı açarken cam balkon perdesi de birlikte hareket etmektedir. Plise Perde Avantajları ayrıca tamamen kapalı konumda iken 10-15 cm kalınlığında ve 5 cm eninde olması sayesinde alandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Güneş ışınlarına karşı dayanıklı olan cam balkon perdesi, renk tercihi fark etmeksizin kumaşlarında herhangi bir şekilde sararma ve solma gibi bir durum söz konusu değildir.

Plise perde ısı yalıtımına katkı sağlayarak özellikle ısıcamlı cam balkonlarda maksimum derecede verim almanızı sağlar. Plise Perde böylece enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olmaktadır. Yüksek kalite de kumaş ve fonksiyonel kullanımı vardır. Farklı kumaş ve alternatif çalışma sistemleri mevcuttur. Plise perde üretiminde kullanılan kumaşların tamamen kir tutmayan özellikte olması ve kolay temizlenebilir yapıları vardır. Kolayca yıkanabilirler. Yalıtımın sorun olmadığı alanlarda son derece iyi şekilde mahremiyet ve ışık kontrolü sağlarlar. Perdenizi aşağıdan yukarıya kaldırmaya ve yukarıdan aşağıya indirmenize izin verir, aynı zamanda hava sirkülasyonunu sağlayabilmek için istediğiniz seviyeye indirip rahatlayabilirsiniz. Isı yalıtımı sağlar.

4 comments on “Plise Perde Avantajları

  1. Plise perdeyle tanışalı daha 1 hafta oldu , tek kelimeyle mükemmel beklediğimden daha kullanışlı ürün çıktı karşıma teşekkürler natty ailesi 🙂

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.