Cam Balkon Perdesi

Plise perdeler genellikle cam balkon perdesi olarak da adlandırılır. Cam balkonlarda modern ve yenilikçi tasarımı ile birlikte hem iç mekanın görünmemesini sağlar. Aynı zamanda evinizde dekoratif bir görünüm katarak daha şık bir alan yaratmanıza da yardımcı olmaktadır. İçerisinden geçen ipler, kaliteli ve esnek polyester kumaştır. Ve açıp kapatmanıza yarayan tutacak şeklinde paslanmaz alüminyum çıtalardan üretilmektedir. İçerisindeki ipler ayarlanabilir yapıdadır. Bu ipler sayesinde perde istenilen seviyede bırakılabilmektedir.

Cam balkon perdesi örneğin güneş alan cephede bir balkonunuz var ve gözünüze yukarıdan doğru güneş ışınları gelmekte. Perdenizi üst kısma kadar kapatıp alt kısmını açık bırakarak manzaranızı izleyebilirsiniz. Şık görünümü ile kullanıldığı alana daha iyi bir görünüm sağlar. Farklı renk seçenekleri ile her zevke uygun olarak tasarlanabilir. Aynı zamanda Plise Perde sistemleri  Daire, ofis, kış bahçesi, mağaza, cafe gibi mekanlarda kullanılabilen ve kontrol edilebilir. Işık geçirgenliği alternatifleriyle çok özel olarak üretilmiş bir mekanik perde sistemidir. Geometrik pencere modellerine uyum sağlayabilen bu sistem de her türlü ayrıntı çok ince düşünülerek tasarlanmıştır.

4 comments on “Plise Perde Nerelerde Kullanılır?

  1. Kitap rafımı bile plise perdeyle kapattım , hem kitap rafımı kapadım hemde gereksiz dolap kapaklarıdan kurtuldum ?

  2. Karavandada kullanılır atlanmış , karavan camlarıma natty marka plise taktırdım ister sineklik ister güneşlik isterse komple açıp havalandır çok kullanışlı

    1. Çok teşekkür ederiz Yusuf Bey site üzerinde çalışmamız halen devam ediyor en kısa zamanda ekleyeceğiz.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.